Μοναδικό περιστατικό ασθενούς σε όλο τον κόσμο

Στις 22 Ιανουαρίου η Γεωργία Χατζηγεωργίου Σάντμπεργκ ήταν καλεσμένη στην εκπομπή ΜΙΑ της Τατιάνας Στεφανίδου στο STAR στις 1:00 το μεσημέρι.

Μίλησε για το μοναδικό περιστατικό σ’ όλο το κόσμο ( τουλάχιστον από την πρόσφατη  βιβλιογραφία) όπου μια ασθενής της η ‘ Μπέτυ Νικολοβα’ παρά του ότι έκανε αιμοκάθαρση για 7 χρόνια, 3 φορές την εβδομάδα έγινε δυο φορές μητέρα. Σήμερα η μητέρα έχει κάνει μεταμόσχευση νεφρού και τα δύο της παιδιά ο Βαγγέλης 5 ετών και η Αλεξάνδρα 2 ετών, είναι 2 φυσιολογικά παιδάκια που ζουν σε μια οικογένεια όλο αγάπη. Το γεγονός αυτό είναι ξεχωριστό γιατί επετεύχθη φυσιολογική σύλληψη και εγκυμοσύνη χωρίς επιπλοκές παρά την υπογεννητικότητα που παρατηρείται στους ασθενείς που κάνουν αιμοκάθαρση λόγω νεφρικής ανεπάρκειας, χάρη στην αυτοθυσία και πειθαρχία της μάνας και τις φροντίδας του συζύγου της αφ’ ενός και αφ’ ετέρου χάρη στην επιμελή ιατρική μέριμνα και φροντίδα σε όλα τα επίπεδα.

Το μήνυμα που απορρέει από το γεγονός αυτό είναι όταν Η ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΧΟΣ μπορεί να επιτευχθεί και κάτω από τις ποιο δύσκολες συνθήκες.